Přidejte se k nám

Fanfilm letak kopiePro postprodukci fanfilmu Skryté hry hledáme nové členy posádky do 2D a 3D týmů.

2D vizuální efekty

  • Pro spolupráci hledáme lidi se zkušenostmi s programy Nuke  a/nebo Adobe After Effects v oblasti odstraňování greenscreenu, motion tracking, rotoscoping a finální kompozice (vše v HD kvalitě)

3D modelování a animace

  • Hledáme šikovné lidi (i jiné druhy) pro vytváření 3D modelů.Podkladem pro tvorbu jsou ilustrativní obrázky ze seriálu, případně concept art.
  • Preferovaným programem je 3DS Max. Výsledné modely interiérů a exteriérů vesmírných lodí a stanic by měly být fotorealistické s možností renderů v HD kvalitě (tvorba vlastních textur).

 

Během celé spolupráce předpokládáme několik schůzek, týkajících se postupující práce na jednotlivých záběrech / 3D modelech  pro možnost zpětné vazby z naší strany. Tyto schůzky mohou probíhat i vzdáleně.

Odměnou bude uvedení jména (případně i odkaz na web) na stránkách fanfilmu a zobrazení jména v závěrečných titulcích v sekci vizuální efekty / 3D efekty. Jako členové produkčního týmu se můžete účastnit natáčení a jiných akcí souvisejících s fanfilmem.

Scény a modely připravené pro „Skryté hry“ budou moci tvůrci fanfilmu využívat bez jakéhokoliv omezení pro fanfilm „Skryté hry“ i pro případné další následující epizody a tvorbu. V takovém případě bude v titulcích vždy opět uveden kompozitor nebo autor modelu. 

Pokud Vás náš nábor do Star Trek fan posádky zaujal, prosím zašlete odkaz na ukázku své tvorby na email: info "zavináč" startrekfanfilm "tečka" cz.

Těšíme se na vás!

Starý versus nový model USS Avatar

Star Trek and related marks are trademarks of CBS Studios Inc. No infringment is intended by using or showing Star Trek related stuff on this page. This site is non-comercialy made by fans for fans.